⭐Personlig træning i København NV⭐

Få 60 minutters gratis personlig træning inkl. en uforpligtende samtale omkring, hvordan du bedst muligt opnår dit mål!

Oplev på egen hånd, hvad personlig træning kan gøre for dig – og opnå resultater på den mest effektive og hurtige måde!😃

Når du er landet på siden her, har du med garanti gjort dig tanker om dine mål, drømme og ønsker for en sundere livsstil. Det er vi sikre på, at vi kan hjælpe dig med at opnå!

Hos Knapmann Træning tilbyder vi personlig træning i København NV ved Grøndal Multicenter, som tager udgangspunkt i dig, dine udfordringer og din målsætning!

Vi hjælper dig med at komme i dit livs form med et skræddersyet træningsforløb. Træningen kan b.la. indeholde skræddersyede træningsprogrammer, kropsmålinger, 1:1 personlig træning, holdtræning, sparring og kostvejledning.

Hvis det lyder spændende, så kan du lige nu få lov til at få en 60 minutters gratis og personlig prøvetime med vores personlige træner, Kristian! Alt du skal gøre er, at udfylde kontaktformularen herunder⬇️

Personlig og funktionel træning på dine præmisser 🤩

Uanset, om du er vant til at træne eller ej, men har et ønske om en sundere livsstil og komme i bedre form, så er du havnet det helt rigtige sted.

Hos Knapmann Træning tilbyder vi bl.a. følgende ydelser:

✅ 1:1 Personlig træning
✅ Holdtræninger og bootcamps
✅ Kropsmålinger & vejledning
✅ Kostvejledning

Her er hvad du får ved tilmelding:

✅ Gratis 60 minutters personlig træning, så du kan prøve hvordan det føles at have sin helt egen personlige træner! Samt hvordan personlig træning kan hjælpe dig med hurtigt & effektivt at opnå dit mål!🔥

✅ Gratis afklarende målsætningssamtale, hvor vi tager en snak om din nuværende livsstil, udfordringer, og din målsætning! Og sammen ligger en plan for hvordan du bedst muligt får bugt med de genstridige kilo, skavankerne og får opbygget nogle gode & holdbare rutiner! Til slut vil du få et uforpligtende tilbud på hvordan et forløb hos os vil se ud.

Udfyld formularen herunder og book herefter en tid til din personlige træningstime! 🙏

Hos Knapmann Træning hjælper vores personlige trænere dig med at komme sikkert i mål gennem et personligt træningsforløb, der passer til netop dig og din hverdag.

Vi mener, at personlig træning skal være sjovt, udfordrende og tilgængeligt for alle – og vi gør en dyd ud af at sikre, at du lærer korrekte træningsteknikker, så du på sigt kan stå på egne ben.

personlig træning

Opnå dine mål med en personlig træner 💪

Ingen mennesker er ens. Derfor har vi heller ikke et standardiseret pakkeforløb – alle træningsforløb er skræddersyede til den enkeltes behov og målsætning.

Vi starter altid vores træningsforløb med en gratis og uforpligtende samtale, hvor vi taler om, hvilke udfordringer du har, hvad du har gjort hidtil, hvad din målsætning er, samt hvad din motivation for at starte med personlig træning er! Samtalen gør os i stand til at sammensætte en målrettet træning til dig, som matcher netop din hverdag og drømme!⭐

Når du vælger Knapmann Træning som personlig træner, sørger vi for at skræddersy forløbet så det passer til din hverdag, så du ikke skal vende dit liv på hovedet for at opnå resultater. Vi ved nemlig, at hvis et resultat skal være holdbart på længere sigt – skal ændringerne kunne implementeres i din hverdag.

Vi har flere dygtige personlige trænere tilknyttet vores team i København NV, som alle har forskellige kompetencer inden for sundhed, kost og træning. Fælles for alle personlige trænere er dog, at vi har et stort fokus på at hjælpe dig med at skabe de bedste resultater.🙏

Personlig træning behøver nemlig hverken at være monotont eller kedeligt. Det skal derimod være sjovt, udfordrende og motiverende.🤩

Hvorfor vælge os til personlig træning i København SV?⭐

Når du vælger os til personlig træning i København SV, får du engagerede trænere som er med dig hele vejen mod din nye livsstil. Vi tilbyder personlige træningsforløb, så du når dit mål hurtigt og effektivt. Du får professionel hjælp til at holde de gode vaner ved lige, så de har en langvarig effekt i din hverdag. Så dette bliver din sidste store livsstilsændring!

Vi kan hjælpe dig med et forløb, uanset om dit mål er at komme i gang med træning, blive stærkere, gennemgå et vægttab, blive strammet op eller øge din muskelmasse.

Det er vigtigt at prioritere sig selv og gøre noget der giver dig energi, overskud & selvtillid. Så du kan føle dig tilpas i din egen krop uden at spilde tiden på en masse mærkelige kure og timevis på løbebåndet. Vi gør dit mål simpelt og sjovt – tilpasset til dig og din hverdag!😃

Hos Knapmann Træning arbejder vi målrettet og sørger for at holde dig til ilden. Hos os får du sparringspartnere, som står klar til at hjælpe dig når du møder svære tider!

Er der noget, du er i tvivl om, eller vil du bare gerne høre mere om, hvad vi kan tilbyde netop dig? Vi besvarer hellere end gerne alle spørgsmål, så du har den information, du behøver.

Kontakt os i dag på telefonnummer 53 54 40 53 eller via formularen ovenfor.

Vi snakkes ved!🤗