⭐Personlig træning nær Brønshøj⭐

Få 60 minutters Gratis personlig træning inkl. en afklarende uforpligtende samtale omkring hvordan du bedst muligt opnår dit mål!

Oplev på egen krop hvad personlig træning kan gøre for dig, og opnå dit mål på den mest effektive og hurtige måde! 😃

Uanset, hvad din tilgang eller motivation for at komme i gang med et personligt træningsforløb er, kan vi hjælpe dig med målrettet træning i en travl hverdag.

Når du vælger Knapmann Træning, skræddersyer vi et forløb, som passer helt specifikt til dig, din dagligdag og dit mål for et sundere liv med mere overskud.

Hvis det lyder interessant, så kan du lige nu få en helt gratis og personlig prøvetræning med Kristian ved at udfylde kontaktformularen herunder. ⬇️

Personlig træner, der tilpasser dit træningsforløb

Når du vælger os til personlig træning nær Brønshøj, hjælper vi dig med at nå dine mål i hverdagen med et nøje udvalgt forløb.

Du skal derfor ikke presse træningen ind i en fyldt kalender, så det ender med at give mere stress end gavn. Vi tilpasser dit personlige forløb, så præstere i din hverdag, uden du skal ændre på dit skema.

Et personligt forløb kan blandt andet indeholde:

✅ Konsultation
✅ Træningsprogrammer
✅ Kropsmålinger af bevægeapparatet
✅ Vejledning om sund kost
✅ Skræddersyede kostplaner
✅ Opskriftshæfte med lette kostprincipper

Ovenstående list er blot eksempler på nogle af de ting, et personligt og skræddersyet træningsforløb hos Knapmann Træning kan indeholde.

Her er hvad du får ved tilmelding:

✅ Gratis 60 minutters personlig træning, så du kan prøve hvordan det føles at have sin helt egen personlige træner! Samt hvordan personlig træning kan hjælpe dig med hurtigt & effektivt at opnå dit mål!🔥

✅ Gratis afklarende målsætningssamtale, hvor vi tager en snak om din nuværende livsstil, udfordringer, og din målsætning! Og sammen ligger en plan for hvordan du bedst muligt får bugt med de genstridige kilo, skavankerne og får opbygget nogle gode & holdbare rutiner! Til slut vil du få et uforpligtende tilbud på hvordan et forløb hos os vil se ud.

Udfyld formularen herunder og book herefter en tid til din personlige træningstime! 🙏

I sidste ende afhænger træningen af, hvilke målsætninger du har for din træning, fitness eller vægttab.

Alle træningsforløb er individuelle og starter med en uforpligtende og gratis samtale, hvor vi lytter til dine udfordringer og målsætninger.

personlig træning

dine mål med effektiv træning nær Brønshøj 💪

Mange mennesker drømmer om at komme i gang med at træne og leve en mere aktiv livsstil. Alt for ofte oplever vi dog, at det bliver ved drømmen. Dét ønsker vi at gøre op med gennem vores enkle koncept.

Vi kan hjælpe dig med at opnå resultater, uanset om du starter helt fra bunden eller allerede har erfaring med at træne i et fitnesscenter. Hos os får du en personlig træner nær 2700 Brønshøj, og et skræddersyet forløb til dig, din krop og dit liv. 😊

Det er vigtigt, at træningen ikke bare bliver en sur pligt, som bare skal overstås. 😴

Vores filosofi er, at fitness, styrketræning og holdtræning skal være sjovt, motiverende og udfordrende. Derfor gør vi en dyd ud af at tilpasse træningen på baggrund af dit behov og dine målsætninger.

Personlig træning nær Brønshøj skal være sjovt og udfordrende 😎

Hos Knapmann Træning har vi flere personlige trænere, som alle har forskellige kompetence- og interesseområder.

Fælles for vores personlige trænere er, at de brænder for at hjælpe dig med at udleve dit fulde potentiale. Hos os får du hjælp til at forstå, hvad din krop er i stand til gennem motiverende og udfordrende øvelser. 🤩

Du får hjælp af vores trænere til at udvide dit repertoire af øvelser, så du på sigt kan stå på egne ben og bibeholde de gode vaner.

Det er vigtigt, at du oplever forløbet som konstruktivt og motiverende, så de har en langvarig effekt for både din krop, dit velvære og din mentale sundhed i mange år. Derfor starter din personlige træner med at finde frem til dine hoved- og delmål. 💪

Kontakt os for at komme i gang med målrettet træning ⭐

Personlig træning nær Brønshøj er for alle. Vi kan hjælpe dig uanset om du vil tabe vægt, blive stærkere, øge din muskelmasse, eller blive strammet op.

Du får ikke bare en personlig træner, når du vælger os. Du får målrettede og dedikerede motivations- og sparringspartnere, som holder dig til ilden i jagten på en sund tilværelse.

Er der noget, du er i tvivl om? Vi besvarer gerne dine spørgsmål ift. træning, kostvejledning, fitness eller noget helt fjerde – og vi er kun et telefonopkald væk. 😊

Kontakt os i dag for en uforpligtende snak omkring dine udfordringer og målsætninger. Du kan også udfylde kontaktformularen, så ringer en personlig træner dig op inden for 48 timer.

Kontakt os i dag på telefonnummer 53 54 40 53 eller via formularen ovenfor.

Vi snakkes ved! 🤗