⭐Personlig træning nær Nørrebro⭐

Få 60 minutters Gratis personlig træning inkl. en afklarende uforpligtende samtale omkring hvordan du bedst muligt opnår dit mål!

Oplev på egen krop hvad personlig træning kan gøre for dig, og opnå dit mål på den mest effektive og hurtige måde! 😃

Når du er landet her, har du med garanti gjort dig nogle tanker om dine mål, drømme og ønsker for fremtiden. Det er vi sikre på vi kan hjælpe dig med!

Hos Knapmann Træning tilbyder vi personlig træning nær Nørrebro ved Grøndal Multicenter, som tager udgangspunkt i dig, dine udfordringer og din målsætning!

Vi hjælper dig med at komme i dit livs form med et skræddersyet forløb! Som bl.a. kan indeholde skræddersyede træningsprogrammer, kropsmålinger, 1:1 personlig træning, mulighed for holdtræning, sparring og kostvejledning.

Hvis det lyder interessant, så kan du lige nu få lov at afprøve en og personlig prøve time helt gratis med vores træner Kristian! Alt du skal gøre at at udfylde kontaktformularen herunder ⬇️

Målrettet personlig træning på dine præmisser nær Nørrebro 🤩

Uanset, om du er vant til at træne eller ej, har et inderligt ønske om at sætte din krop og livsstil i fokus, eller blot ønsker at komme i endnu bedre form, så er du havnet det rigtige sted!

Vi tilbyder bl.a. følgende ydelser nær Nørrebro:

✅ 1:1 Personlig træning
✅ Holdtræninger og bootcamps
✅ Kropsmålinger & vejledning
✅ Kostvejledning

Her er hvad du får ved tilmelding:

✅ Gratis 60 minutters personlig træning, så du kan prøve hvordan det føles at have sin helt egen personlige træner! Samt hvordan personlig træning kan hjælpe dig med hurtigt & effektivt at opnå dit mål!🔥

✅ Gratis afklarende målsætningssamtale, hvor vi tager en snak om din nuværende livsstil, udfordringer, og din målsætning! Og sammen ligger en plan for hvordan du bedst muligt får bugt med de genstridige kilo, skavankerne og får opbygget nogle gode & holdbare rutiner! Til slut vil du få et uforpligtende tilbud på hvordan et forløb hos os vil se ud.

Udfyld formularen herunder og book herefter en tid til din personlige træningstime! 🙏

Hos Knapmann Træning hjælper vi dig med at komme sikkert i mål gennem skræddersyede forløb der passer til netop dig og din hverdag.

Vi mener, at træning skal være sjovt, udfordrende og tilgængeligt for alle – og vi gør en dyd ud af at sikre, at du lærer den korrekte træningsteknik til alle øvelserne, så du på sigt kan stå på egne ben. 

personlig træning

Opnå dine mål med en personlig træner nær Nørrebro 💪

Ingen mennesker og klienter er ens. Derfor har vi heller ikke et standard pakke forløb – alle vores forløb skræddersyes ud fra den enkeltes behov og målsætning.

Vi starter derfor altid vores forløb med en uforpligtende personlig samtale, hvor vi taler om, hvilke udfordringer du kæmper med, hvad du har prøvet før, hvad din målsætning er, samt hvad din motivation for at starte op er! Denne samtale gør os i stand til at sammensætte et forløb til dig som matcher netop din hverdag, udfordringer og drømme!⭐

Når du vælger os som personlig trænere, sørger vi for at sammensætte forløbet så det passer ind i din nuværende hverdag, så du ikke skal vende dit liv helt på hovedet for at komme i mål! Vi ved nemlig at hvis et resultat skal være holdbart – skal ændringerne kunne implementeres i din nuværende hverdag. 

Vi har flere personlige trænere tilknyttes vores team i København, som alle har forskellige interesser og kompetencer indenfor sundhed, kost og træning. Fælles for alle er dog, at vi har et brændende ønske om at hjælpe dig med at skabe nogle sunde og holdbare vaner!🙏

Træning behøver nemlig hverken at være monotont, kedeligt eller en sur pligt! Det skal være sjovt, udfordrende og motiverende!🤩

Hvorfor vælge os?⭐

Når du vælger Knapmann Træning, får du engagerede motiverende trænere som er med dig hele vejen igennem dit forløb! Vi skræddersyer personlige træningsforløb, så du opnår dine mål hurtigt og effektivt. Du får hjælp til at bibeholde de gode vaner, så de har en langvarig effekt i din hverdag. Så dette bliver din sidste livsstilsændring!

Vi kan hjælpe dig med et forløb, uanset om dit mål er at komme i gang med træning, blive stærkere, gennemgå et vægttab, blive strammet op eller øge din muskelmasse.

Det er vigtigt at prioritere sig selv og gøre noget der giver dig energi, overskud & selvtillid. Så du kan føle dig tilpas i din egen krop uden at spilde tiden på en masse mærkelige kure, timevis på løbebåndet m.m. Vi gør dit mål simpelt, sjovt og fuldstænding tilpasset til dig og din hverdag!😃

Hos Knapmann Træning arbejder vi dedikeret, målrettet og sørger for at holde dig til ilden. Hos os får du ikke bare en personlig træner – du får sparringspartnere, som står klar til at hjælpe dig når du møder svære tider!

Er der noget, du er i tvivl om, eller vil du bare gerne høre mere om, hvad vi kan tilbyde netop dig? Vi besvarer hellere end gerne alle dine spørgsmål, så du har den information, du behøver.

Kontakt os i dag på telefonnummer 53 54 40 53 eller via formularen ovenfor.

Vi snakkes ved!🤗