⭐Personlig træning nær Østerbro⭐

Få 60 minutters Gratis personlig træning inkl. en afklarende uforpligtende samtale omkring hvordan du bedst muligt opnår dit mål!

Oplev på egen krop hvad personlig træning kan gøre for dig, og opnå dit mål på den mest effektive og hurtige måde! 😃

Hos Knapmann Træning tilbyder vi en personlig og effektiv træning baseret på din krop, dine ambitioner og dine udfordringer.

Vores personlige træner hjælper dig med at komme i dit livs form ved at ændre dine kost- og træningsvaner.

Hvis det lyder interessant, så kan du lige nu få en helt gratis og personlig prøvetræning med Kristian ved at udfylde kontaktformularen herunder. ⬇️

Få succes med en personlig træner

Er du helt fremmed i et fitnesscenter, eller ønsker du at finde motivationen til at træne og komme i bevægelse igen?

Uanset, om du har erfaring med målrettet træning eller ej, kan vi hjælpe dig med at sætte din krop og sundhed i stort fokus. Enten ved at komme i gang med at træne eller til at komme i endnu bedre form.

Vi tilbyder personlig og funktionel træning nær Østerbro på dine præmisser.

Vores personlige træner udarbejder et skræddersyet træningsprogram, så forløbet matcher dig, din krop og dit individuelle behov. Du kan både deltage i personlige 1:1-forløb, holdtræninger og bootcamps, ligesom vi også tilbyder kostvejledning og fysioterapi.

Her er hvad du får ved tilmelding:

✅ Gratis 60 minutters personlig træning, så du kan prøve hvordan det føles at have sin helt egen personlige træner! Samt hvordan personlig træning kan hjælpe dig med hurtigt & effektivt at opnå dit mål!🔥

✅ Gratis afklarende målsætningssamtale, hvor vi tager en snak om din nuværende livsstil, udfordringer, og din målsætning! Og sammen ligger en plan for hvordan du bedst muligt får bugt med de genstridige kilo, skavankerne og får opbygget nogle gode & holdbare rutiner! Til slut vil du få et uforpligtende tilbud på hvordan et forløb hos os vil se ud.

Udfyld formularen herunder og book herefter en tid til din personlige træningstime! 🙏

Vores målsætning er at gøre træningen sjov og tilgængelig for alle. Det skal både være sjovt, udfordrende og ikke mindst motiverende, når man bruger energi under træningerne.

Vi ved, hvor svært det kan være at komme i gang med at opnå resultater. Derfor tilbyder vi personlig træning med respekt dig og din hverdag. Undervejs tilegner du dig den korrekte teknik i øvelserne, så du på sigt kan varetage træningen på egen hånd.

personlig træning

Personlig træning med udgangspunkt i dig og din hverdag 💪

Der er ikke to mennesker, som er ens. Derfor kan vi som personlig træner heller ikke sammensætte et forløb, som passer til alle.

Af samme årsag starter dit forløb med en personlig og uforpligtende samtale, hvor du får mulighed for at dele dine udfordringer og træningsmål med os. Og selvfølgelig også din motivation for at starte på et personligt træningsforløb. ⭐

Vi bruger dit udgangspunkt til at sammensætte træningen og forløbet, så det passer til dig, dine drømme og din krop. Samtidig tilrettelægger vi naturligvis forløbet, så det passer ind i din hverdag. Du kan træne morgen, middag og aften, så længe det passer til dig og det tempo, som du er tilpas med. 🙏

Hos Knapmann Træning har vi flere personlige trænere. Alle har forskellige kompetence- og interesseområder, men fælles for os er, at vi brænder for at hjælpe dig. Det gør vi ved at hjælpe dig med at forstå, hvor meget din krop faktisk er i stand til. 🤩

Kontakt os for mere info om personlig træning nær Østerbro ⭐

Er du i tvivl om, hvorfor du bør vælge os til personlig træning nær Østerbro? Svaret er simpelt. Vi brænder for at gøre en forskel med vores personlige træning, og vi garanterer, at du kommer i dit livs form.

Når du vælger os til personlig træning nær Østerbro, skræddersyer vi et personligt træningsforløb, så du hurtigt og effektivt opnår dine mål. Du får samtidig hjælp, overskud, coaching og motivation til at bevare de gode vaner, så de ikke bare har en kortvarig effekt. I fællesskab sammensætter vi et forløb, som tager udgangspunkt for dine hoved- og delmål.

Du kan få hjælp, uanset om dit mål er et vægttab, blive strammet op, forbedre din kondition eller øge din muskelopbygning. Vores trænere arbejder dedikeret og målrettet i deres coaching. Du får ikke bare en personlig træner nær 2100 København Ø, men en motivations- og sparringspartner, som sørger for at holde dig til ilden.

Kontakt os for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at komme i dit livs form. Så tager vi en indledende snak om dine udfordringer og målsætninger. Du kan også bruge kontaktformularen, hvis du skulle have nogle spørgsmål vedr. personlig træning.

Kontakt os i dag på telefonnummer 53 54 40 53 eller via formularen ovenfor.

Vi snakkes ved! 🤗