⭐Personlig træning nær Vesterbro⭐

Få 60 minutters Gratis personlig træning inkl. en afklarende uforpligtende samtale omkring hvordan du bedst muligt opnår dit mål!

Oplev på egen krop hvad personlig træning kan gøre for dig, og opnå dit mål på den mest effektive og hurtige måde! 😃

Hos Knapmann Træning tilbyder personlig og funktionel træning med udgangspunkt i dig, din hverdag og dit mål.

Vi hjælper dig med at ændre dine trænings- og kostvaner, så du kan komme i dit livs form.

Hvis det lyder interessant, så kan du lige nu få en helt gratis og personlig prøvetræning med Kristian ved at udfylde kontaktformularen herunder. ⬇️

Vi tilbyder personlig træning nær Vesterbro

Uanset, om du aldrig har stiftet bekendtskab med at træne, eller om du i forvejen træner, men ønsker at blive sundere, lettere og/eller stærkere, kan vi hjælpe dig.

Når du vælger Knapmann Træning nær Vesterbro, får du din egen personlige træner, som guider dig og sørger for, at du bevarer motivationen undervejs i processen.

Vi tilbyder følgende:

✅ Individuelle og personlige træningsforløb
✅ Holdtræning med andre klienter
✅ Bootcamps
✅ Kostvejledning

Her er hvad du får ved tilmelding:

✅ Gratis 60 minutters personlig træning, så du kan prøve hvordan det føles at have sin helt egen personlige træner! Samt hvordan personlig træning kan hjælpe dig med hurtigt & effektivt at opnå dit mål!🔥

✅ Gratis afklarende målsætningssamtale, hvor vi tager en snak om din nuværende livsstil, udfordringer, og din målsætning! Og sammen ligger en plan for hvordan du bedst muligt får bugt med de genstridige kilo, skavankerne og får opbygget nogle gode & holdbare rutiner! Til slut vil du få et uforpligtende tilbud på hvordan et forløb hos os vil se ud.

Udfyld formularen herunder og book herefter en tid til din personlige træningstime! 🙏

Sammen skræddersyer vi et personligt træningsprogram og forløb, som passer til dig, din hverdag og dine mål med træningen.

Hos Knapmann Træning er det dig, der er i centrum. Vi tager os tid til at lytte til dine udfordringer og drømme om en stærkere krop.

Vores mål er at gøre træning tilgængeligt for alle, uanset om din målsætning er at opbygge mere muskelmasse eller opnå et varigt vægttab.

personlig træning
Funktionel træning skræddersyet til din hverdag 💪

Det er umuligt at sammensætte et forløb, som tager højde for alle, for der er ingen mennesker, som er ens.

Derfor starter et personligt træningsforløb hos os altid med et indledende møde. Her sammensætter vi i fællesskab med dig en træningsplan, som tager højde for dig, din krop, dine ønsker og selvfølgelig også din hverdag.⭐

Hos Knapmann Træning er vi flere personlige trænere, som har forskellige kompetence- og interesseområder inden for fysisk aktivitet og styrketræning. Vi brænder for at gøre en forskel ved at hjælpe dig med at indfri dit fulde potentiale. 🤩

Du får professionel hjælp til at forstå, hvad din krop er i stand til. Undervejs i sessionerne tilegner du dig de korrekte træningsmetoder, så du på sigt kan stå på egne ben. 🙏

Vil du vide mere om personlig træning nær Vesterbro? ⭐

Når du vælger os til personlig træning nær Vesterbro, skræddersyer vi et personligt forløb, så du hurtigt og effektivt opnår dine mål. Du får støtte og sparring til at bibeholde de gode vaner efterfølgende.

I fællesskab definerer vi dine hoved- og delmål, så vi er sikre på, at træningsforløbet har den rigtige effekt på din styrketræning eller vægttab. Vi kan hjælpe dig, uanset om du vil i gang med at træne, eller om du ønsker at tage træningen til nye højder.

Alle vores personlige trænere har stor erfaring med personlig træning. De sørger for at motivere dig, så du bliver holdt til ilden. Du får derfor ikke bare personlig træning, men også motivations- og sparringspartnere.

Vil du gerne høre mere om personlig træning nær VesterbroKontakt os i dag og lad os tage en uforpligtende snak om dine udfordringer, målsætninger og drømme. 😃

Du kan også bruge kontaktformularen, hvis du har spørgsmål til muskelopbygning, kost, ernæring, sundhed eller noget helt femte.

Kontakt os i dag på telefonnummer 53 54 40 53 eller via formularen ovenfor.

Vi snakkes ved!🤗